Nyheder

Mig og min by

Mig og min by

Fra d. 21. maj til d. 17. september, afholdes der på Middelfart Museum en udstilling, som handler om byen.

Historien om den by, der udfolder sig på museet, er inspireret af børn fra Middelfart og omegn. De har bidraget med deres ideer om, hvad en by er, og hvad den burde være.

Vi har alle en idé om hvad en by er, men der er mange ting vi til dagligt ikke tænker over. I hjemmet bruger vi vaskemaskinen så vores tøj bliver rent, vi åbner for vandhanen for at børste tænder, vi tænder fjernsynet når vi skal hygge os, vi skruer op for varmen når det bliver koldt osv. For at vi kan få den komfort vi i dag har i hjemmet og i byen, skal der en masse ting til… og mange af disse ting sker under jorden. Der skal nemlig graves mange ledninger ned for at det kan lade sig gøre.

Middelfart museum og Middelfart Spildevand har som en del af udstillingen sat sig sammen, for at finde ud af hvad der sker med det vand vi bruger til dagligt. Vi skal under jorden for at se hvad der sker i den mystiske kloak. Vi skal åbne et af de dæksler som vi til dagligt ser i bybilledet, og tage en tur med vandet for at se hvad der sker op til mange kilometer væk.

Vi glæder os til at se Jer

Udstillingen er meget mere end det som der sker under jorden – du kan læse mere om det her