Information

Forbrugervalg 2021

Den 29. november – 10, december afholder vi valg for forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen i Middelfart Spildevand. Der skal vælges 2 forbrugerrepræsentanter, samt 1 suppleant.

Den 15. december offentliggøres valget

Resultat af forbrugervalg

 

 

Kandidaterne

Du kan få en oversigt og læse mere via linket: Præsentation af kandidaterne

I det efterfølgende kan du også se en video af kandidaterne

 

Se præsentationsvideo af Ole Høyer her

Læs om Ole Høyer

Jeg arbejder med stort engagement for stabilitet og faglighed. Maskinmester og projektleder med ledelseserfaring fra forsyningsanlæg. 8 år i Middelfarts Spildevand bestyrelse og 7 år i EWIIs repræsentantskab. Bedre miljø ved brug af Klima-by erfaring. Co2 reduktion med spildevandsslam. Sund økonomi. Øget arbejdsglæde og forsyningssikkerhed med efteruddannelse. Styrke samarbejdet med Kommunen.

Se præsentationsvideo af Sigfred Pustelnik her

Læs om Sigfred Pustelnik

Er 69 år, har igennem mit arbejdsliv arbejdet med mennesker. Jeg har haft kontakt med både arbejdsgivere, offentlige instanser og lønmodtager. Det har givet mig en bred indsigt i hvordan vores samfund er skruet sammen. Jeg synes at det betyder meget, hvordan vi agerer i hverdagen. Det gælder hvordan vi behandler vores affald, spildevand o.s.v. Derfor vil jeg gerne gøre en indsats for dette.

Se præsentationsvideo af Torben T. Møller her

Læs om Torben T. Møller

Jeg har været forbrugervalgt medlem af bestyrelsen i to perioder og opstiller til genvalg i 2021. Jeg arbejder for løbende forbedring af økonomien, langsigtet planlægning af udvikling og investeringer, reduktion af overløb til det åbne land og bedre fjernelse af miljøskadelige rester i det rensede spildevand, inden det ledes ud. Desuden prioriterer jeg miljø, arbejdsmiljø og arbejdssikkerhed højt.

Yderligere information

Valgregulativet