Om os

Kunne du tænke dig en vigtig rolle, hvor du skaber værdi i projekterne og gør en forskel for miljø og kunder?

Middelfart Spildevand søger projektleder til spændende projekter inden for klima og spildevand

Jobbet:
Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor vi fremover ønsker at tage flere opgaver hjem i eget hus. Med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart og med reference til direktøren, samt i tæt samarbejde med en kompetent stab, vil du blive en vigtig spiller for virksomhedens renoverings- udbygnings- og udviklingsopgaver. Du vil komme til at arbejde bredt med projekter og være med til at følge dine opgaver tæt, lige fra de første tanker hvor en opgave fødes, til det færdige resultat er leveret til borgerne. Dine primære opgaver bliver:

  • Skabe overblik over tilstanden af det eksisterende afløbssystem og udarbejde handleplaner for klimatilpasning, reduktion af uvedkommende vand og overløb fra afløbssystemet.
  • Myndighedsbehandling, budgettering og hands-on projektledelse, herunder også styring af udbud, tilsyn og kontrahering med underentreprenører.
  • Deltage i koordinerings- og arbejdsmøder med kommunen.
  • Sikre at den værdiskabende effekt fra projekterne fremhæves, og dermed også bliver synliggjort i forhold til bl.a. borgerne og kommunen.

Du vil være med at sætte præg på en spændende udviklende organisation med en flad struktur og korte beslutningsgange. Yderligere vil du indgå i et team med engagerede og hjælpsomme kollegaer som har god holdånd og hvor humøret i top. Tværfaglighed er i fokus, og du får mulighed for at samarbejde med kollegaer inden for andre fagområder som renseanlæg, drift og projekter i anlægsfasen.

Kvalifikationer:

  • Du har en uddannelse på ingeniørniveau og mindst 3 års brancheerfaring inden for spildevand-/kloakområdet. Måske kommer du fra et lignende job i en anden spildevandsvirksomhed, men du kan også sidde med lignende opgaver hos en ekstern rådgiver inden for branchen.
  • Du har kendskab til lovgivningen om miljø og spildevand.
  • Du har en projektlederuddannelse.
  • Du er udadvendt, konstruktiv og god til at kommunikere både i skrift og tale.
  • Du har kørekort til personbil.

Vi tilbyder:

Et godt socialt miljø hvor du vil få et tæt samarbejde med en ny og innovativ ledelse, der tør sætte handling bag både ord og målsætning. Du kommer med på en rejse, hvor udvikling og forandring – både fagligt og organisatorisk – bliver en del af din hverdag. Du vil i det hele taget opleve et job, hvor du kommer ”op på broen” og får stor indflydelse på både hverdagen og morgendagens projekter. Du vil ligeledes få en høj grad af frihed under ansvar med mulighed for selv at tilrettelægge arbejdet.

Dit arbejdssted bliver på Strandvejen 100 i Middelfart. Løn efter gældende KL-overenskomst og kvalifikationer.

Virksomheden:
Middelfart Spildevand A/S www.middelfartspildevand.dk er ejet af Middelfart Kommune og beskæftiger i dag 21 medarbejdere, som døgnet rundt sørger for transport og rensning af spildevand fra husholdninger og industrier i Kommunen. Virksomhedens vigtigste opgaver er at sikre borgerne en effektiv og tryg håndtering af spildevand og regnvand, bl.a. med fokus på stabilitet, omkostningseffektivitet og miljømæssig forsvarlighed.

Ansøg:
Send din ansøgning og dit CV til kontakt@middelfartspildevand.dk. Vi skal modtage din ansøgning senest fredag den 12. september 2021. Vi holder løbende samtaler

Al henvendelse behandles fortroligt.

Har du spørgsmål:

Har du brug for at høre mere, inden du søger stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Pilc på telefon 21 64 90 64