Middelfart Spildevand udsender regninger

12-03-2013

Jeg får nu en regning fra Middelfart Spildevand – hvorfor det?

 

Hidtil har du betalt for spildevand, tømningsordning og statsafgift gennem Middelfart Kommune. Som følge af udskillelsen af spildevandsbehandlingen i selskabet Middelfart Spildevand afsluttes samarbejdet med kommunen med årsafregningen for 2012, og Middelfart Spildevand udsender herefter egne regninger for spildevand, tømningsordning og statsafgift.

 

I forbindelse med ændringen har Middelfart Spildevand gennemført et udbud af opgaven og haft det som et væsentlig krav, at selskabet fremstår tydeligt overfor kunderne og at regningerne for afledning af spildevand sendes i selskabets navn.

 

Opgaven blev vundet af KMD, der således står for den praktiske del af opgaven med udsendelse af regninger, samt besvarelse af kundehenvendelser. Dette sker på vegne af Middelfart Spildevand og i overensstemmelse med selskabets ønsker til kundebehandling.

 

Hvad betyder det for mig som kunde?

 

For kunderne betyder dette, at Middelfart Kommune udsender årsopgørelsen for 2012 uden a conto opkrævning for 2013.

Første regning fra Middelfart Spildevand udsendes separat i marts til betaling 10. april og vedrører første a conto regning for 2013.

 

I forbindelse med omlægningen har det ikke været muligt, at videreføre tilmeldinger til betalingsservice, hvorfor det er nødvendigt, at du skal tilmelde dig, når du til marts modtager den nye regning. Ved at tilmelde dig Betalingsservice undgår du betalingsgebyret for at betale med girokort. Første indbetaling med girokort er dog gebyrfri, så du har mulighed at få betalingsservicen på plads.

 

Har du spørgsmål til din regning?

 

Kontakt Middelfart Spildevand på telefon 44601685  eller send dit spørgsmål på mail:middelfartspildevand@kmd.dk

 

 

Allan Bruus

Direktør

Novagraf A/S