Middelfart Spildevand henter ny direktør

07-07-2020

 

Det bliver 42-årige Michael Pilc, der skal stå i spidsen for Middelfart Spildevand som direktør fra den 1. juli 2020.

Middelfart Spildevand har nu sat navn på stillingen som direktør. Efter en ansættelsesproces med mange interessante ansøgere, er det 42-årige Michael Pilc, som overtager direktørstolen fra den 1. juli 2020.

- I Michael Pilc har vi fået en stærk personlighed, som både fagligt og menneskelig passer rigtig godt ind i organisationen, og vi glæder os til samarbejdet, siger formand for Middelfart Spildevand, Allan Buch.

- En spændende opgave

Michael Pilc er oprindeligt uddannet maskinmester og har derudover en lang række uddannelser og kurser. Han kommer med en solid brancheerfaring og har tidligere været driftsleder og souschef ved Grønlands Energiforsyning og driftsleder ved Ry Vand. Siden 2011 har han været ved Skanderborg Forsyning som driftsleder og afdelingschef.

Og Michael Pilc glæder sig til den nye opgave som direktør for Middelfart Spildevand.

- Det er en rigtig spændende opgave, som jeg ser frem til med høje forventninger. Jeg glæder mig til at være med til at skabe rammerne for de mange spændene aktiviteter som Middelfart Spildevand står for, og jeg ser frem til et godt samarbejde med de mange aktører, vi arbejder sammen med, siger han.

Michael Pilc bor i Horsens med sin kone Katarzyna, og har to børn, Olivia på 5 år og Sofia på 2 år.

Novagraf A/S