Klimaentreprenør uddannelse

06-09-2017

Kære kloakmester/fagansvarlig/entreprenør/anlægsgartner

 

Vi er stolte over at kunne invitere dig til deltagelsen i vores nye ”Klimaentreprenør” uddannelse. Uddannelsen henvender sig til dig som selvstændig entreprenør, som ønsker at opnå grøn vækst med sort bundlinje med nyeste viden om klimasikring af bygninger og effektiv brug af sociale medier..

 

Bag ved uddannelsen er 10 partnere, CLEAN, BlueKolding, Middelfart Spildevand, IBC, Molio, Faaborg-Midtfyn, Odense, Middelfart, Nordfyn og Middelfart kommuner, samt samarbejdspartnerne Teknologisk Institut, AMU- Fyn, Smith Innovation. Projektet og uddannelsen er støttet af Grundejernes Investeringsfond.

 

Alle partnere ser det som utroligt vigtigt, at de udførende – som grundejere konsulterer- er klædt godt på til opgaven med at få gode klimatilpasningsløsninger ud til private grundejere. Danske kloakmestre, Byggeriets Kvalitetskontrol, Learnmark Horsens bakker  op og ser uddannelsen som værende lige i øjet, da klimatilpasning hos private bliver mere og mere aktuelt i takt med mere ekstrem regn, og her er det vigtigt, at kloakmestre/fagansvarlige/anlægsgartnere er klædt godt på til at kunne komme ud og vejlede om klimasikring. Danske kloakmestre udtaler desuden: ”Det er godt tænkt, at få markedsføring via sociale medier med, for det er der vi træffer kunderne, og så er prisen jo rigtig, rigtig attraktiv”.

 

Uddannelsen er en del af vores projekt ”Sammen om klimatilpasning”, og hvis du deltager på uddannelsen vil du også få tilbud om at modtage markedsstøtte i form af deltagelse i klimaevents, netværksmøde samt start-kit/formidlingsmateriale til grundejere.

 

Vi håber at se dig på uddannelsen, som foregår over 7 moduler i efterår 2017 i trekantsområdet samt i efteråret 2018 i Odense/Midtfynsområdet. Tilmeldingsfrist 12. sept. til forløbet i efteråret 2017.  Først til mølle, begrænsede antal pladser.

 

Novagraf A/S